Paraliza Cerebrale; Strategjitë mbështetëse të trajtimit

2022-08-06T18:20:23+04:00June 16th, 2022|Categories: Autoimune dhe Gjenetike, Paraliza Cerebrale|

Paraliza Cerebrale; Simptomat, Shkaqet, Faktorët e Rrezikut, Strategjitë mbështetëse të Trajtimit   Paraliza cerebrale është një grup çrregullimesh që prekin lëvizjen dhe tonin ose qëndrimin e muskujve. Shkaktohet nga dëmtimi