Home » Archives for 13/06/2022

Shenjat e sëmundjeve të zemrës tek gratë që shpesh mungojnë

2022-07-19T12:01:22+04:00June 13th, 2022|Categories: Zemra Gjaku|

Studimi zbulon shenjat e sëmundjeve të zemrës tek gratë që shpesh mungojnë   Sëmundjet kardiovaskulare, duke përfshirë sëmundjet koronare të zemrës dhe sulmet në zemër, janë shkaku kryesor i vdekjeve

Comments Off on Shenjat e sëmundjeve të zemrës tek gratë që shpesh mungojnë