Home » Archives for 07/06/2022

Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse

2022-07-19T14:13:47+04:00June 7th, 2022|Categories: Shëndeti Seksual|

Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse   Libido është epshi dhe dëshira seksuale. Mund të ndikohet nga një sërë faktorësh duke përfshirë shëndetin hormonal, funksionin e trurit, nivelet

Comments Off on Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse

Peltophorum Pterocarpum; Antioksidues, antikancerogjen…

2022-06-07T14:25:25+04:00June 7th, 2022|Categories: Bota Bimore|

Peltophorum Pterocarpum; Antioksidues, anti-inflamator, antibakterial, antifungal, antikancerogjen…   Arabisht: أصفر اللهب Anglisht:  Copperpod, yelloë flametree Emri shkencor: Peltophorum Pterocarpum (DC.) K.Heyne Familja: Fabaceae Peltophorum Pterocarpum është një pemë gjetherënëse me rritje të

Comments Off on Peltophorum Pterocarpum; Antioksidues, antikancerogjen…