Sindroma Post-Virale

2022-05-24T15:08:18+04:00May 24th, 2022|Categories: Mushkëritë, Të ndryshme|

Sindroma Post-Virale; Simptomat dhe Protokolli i Shërimit   Jeni prekur nga një infeksion viral. Kishit disa ditë ose javë të vështira, por më në fund u shëruat. Apo ndoshta jo?