Millingtonia Hortensis; Për mushkëritë, fytin, mëlçinë dhe zorrën e trashë

2022-05-23T20:10:48+04:00May 23rd, 2022|Categories: Bota Bimore|

Millingtonia Hortensis; Për sëmundjet e mushkërive, fytit, mëlçisë dhe zorrës së trashë Arabisht: شجرة الفلين الهندية Anglisht: Indian cork tree Emri shkencor: Millingtonia Avenue L.f Familja: Bignoniaceae Millingtonia Hortensis është

Comments Off on Millingtonia Hortensis; Për mushkëritë, fytin, mëlçinë dhe zorrën e trashë