Home » Archives for May 2022

Epilepsia; Faktorët e Rrezikut dhe Strategjitë Mbështetëse

2022-05-30T14:59:41+04:00May 30th, 2022|Categories: Sëmundje|

Epilepsia; Faktorët e Rrezikut dhe Strategjitë Mbështetëse Natyrale   Epilepsia është një gjendje shëndetësore kronike. Është një formë e çrregullimit të konfiskimeve që karakterizohet nga kriza të përsëritura, refleksive ose

Comments Off on Epilepsia; Faktorët e Rrezikut dhe Strategjitë Mbështetëse

Millingtonia Hortensis; Për mushkëritë, fytin, mëlçinë dhe zorrën e trashë

2022-05-23T20:10:48+04:00May 23rd, 2022|Categories: Bota Bimore|

Millingtonia Hortensis; Për sëmundjet e mushkërive, fytit, mëlçisë dhe zorrës së trashë Arabisht: شجرة الفلين الهندية Anglisht: Indian cork tree Emri shkencor: Millingtonia Avenue L.f Familja: Bignoniaceae Millingtonia Hortensis është

Comments Off on Millingtonia Hortensis; Për mushkëritë, fytin, mëlçinë dhe zorrën e trashë

Alergjitë ndaj polenit: Simptomat dhe Strategjitë Natyrale të Mbështetjes

2022-07-19T21:31:29+04:00May 8th, 2022|Categories: Mushkëritë|

Alergjitë ndaj polenit: Simptomat dhe Strategjitë Natyrale të Mbështetjes   Është pranverë. Nëse jeni një nga milionat që merren me alergjitë ndaj polenit, e dini se është gjithashtu sezoni i

Comments Off on Alergjitë ndaj polenit: Simptomat dhe Strategjitë Natyrale të Mbështetjes