Mëlçia e Dhjamosur

2022-01-16T13:24:12+04:00January 15th, 2022|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Simptomat e mëlçisë së dhjamosur dhe mënyra natyrale për kurimin e saj   Yndyra apo dhjamosja e mëlçisë, ose Steatoza, është një term që përshkruan ndërtimin e yndyrës në mëlçi.