Konsumi ‘i moderuar’ i alkoolit dhe rreziku për Goditje në Tru

2022-07-19T12:41:02+04:00January 6th, 2022|Categories: Zemra Gjaku|

Hulumtimi i ri tronditës nxjerr në pah të vërtetën rreth konsumit 'të moderuar' të alkoolit dhe rrezikut për Goditje në Tru   Studimet e konsumit të alkoolit kanë reklamuar përfitimet