Neuropatia

2022-07-19T16:11:37+04:00January 2nd, 2022|Categories: Autoimune dhe Gjenetike|

Neuropatia; Faktorët e Rrezikut, Shkaqet dhe Strategjitë Mbështetëse Natyrale   Neuropatia është një gjendje e karakterizuar nga dëmtimi i nervit. Mund të zhvillohet për shkak të diabetit, problemeve metabolike, lëndimeve