IVF dhe Kanceri i Gjirit

2022-01-14T17:21:43+04:00December 6th, 2021|Categories: Kanceri Gjirit, Sëmundje, Shëndeti Seksual|

Studiuesit e lidhin përdorimin e IVF me një rrezik në rritje të Kancerit të Gjirit   Fekondimi in vitro (IVF) është bërë një nga metodat kryesore të teknologjisë riprodhuese të