Home » Archives for December 2021

Haloxylon Salicornicum

2022-03-22T21:25:06+04:00December 27th, 2021|Categories: Bota Bimore|

Haloxylon Salicornicum; Një nga Bimët më kurative të Shkretëtirës   Arabisht; الرمث, Er-rameth Emir shkencor: Haloxylon Salicornicum Anglisht: Saxaul Haloxylon konsiderohet një nga bimët më të mira të shkretëtirës dhe

Comments Off on Haloxylon Salicornicum

Ephedra Alata

2022-01-14T17:20:21+04:00December 20th, 2021|Categories: Bota Bimore|

Ephedra Alata; Bimë e Shkretëtirës Arabe dhe vetitë e saj kuruese   Arabisht: علندا, Alanda Anglisht: Ephedra Emri shkencor: Ephedra Alata Përshkrimi i bimës Ephedra është bimë që gjendet në

Comments Off on Ephedra Alata

Shëndeti Mitokondrial

2022-07-19T16:11:48+04:00December 17th, 2021|Categories: Autoimune dhe Gjenetike|

Shëndeti Mitokondrial; Mënyrat Natyrale për të përmirësuar Energjinë Qelizore   Shëndeti mitokondrial është një nga faktorët më të rëndësishëm dhe më rrallë të diskutuar në shëndetin dhe energjinë tonë. Mitokondritë

Comments Off on Shëndeti Mitokondrial

Fenomeni i Raynaud

2022-07-19T12:39:59+04:00December 16th, 2021|Categories: Zemra Gjaku|

Fenomeni i Raynaud: Shkaqet, Simptomat dhe Zgjidhjet Natyrale   Fenomeni i Raynaud, i quajtur ndryshe sëmundja ose sindroma Raynaud, është një gjendje relativisht e zakonshme, por shpesh e panjohur. Është

Comments Off on Fenomeni i Raynaud