Fazat e kancerit të lëkurës

2021-12-01T18:00:43+04:00November 14th, 2021|Categories: Kanceri Lekures|

Fazat e kancerit të lëkurës dhe mënyra natyrale për trajtimin e tij   Kanceri i lëkurës është një përhapje jonormale e qelizave të lëkurës. Ekspozimi në Diell është një nga