Rigjenerimi i sistemit imunitar 

2021-11-08T11:03:30+04:00November 7th, 2021|Categories: Autoimune dhe Gjenetike, Kanceri, Të ndryshme|

Shumë premtuese! Zbuloni si të rigjeneroni sistemin imunitar Me fjalen “imunitet” kuptohet qëdrueshmëria e individit ndaj infeksioneve mikrobiale, reaksioneve antigjenike dhe eliminimi i antigjeneve nga organizmi. Përgjigja imune është përgjegjëse