GJËNDRA PINEALE

2022-01-14T17:22:07+04:00November 28th, 2021|Categories: Të ndryshme|

GJËNDRA PINEALE / SHQISA E GJASHTË; ÇFARË ËSHTË, ÇFARË ROLI KA, SI FUNKSIONON?   Gjëndra Pineale është një gjëndër e vogël me diametër 7.2 mm, e cila gjendet në qendër

Comments Off on GJËNDRA PINEALE

Kanceri Pankreatik

2022-01-14T17:23:06+04:00November 9th, 2021|Categories: Kanceri, Kanceri Pankreatik|

Kanceri Pankreatik; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Kanceri i pankreasit është një rritje e pakontrolluar e qelizave kancerogjene që prek pankreasin. Fatkeqësisht, kanceri i pankreasit shpesh është

Comments Off on Kanceri Pankreatik