Spinal Muscular Atrophy

2021-10-09T12:56:18+04:00October 9th, 2021|Categories: Autoimune dhe Gjenetike|

Atrofia Muskulare Kurrizore – Spinal Muscular Atrophy (SMA)   Atrofia muskulare kurrizore (SMA) është një sëmundje neuromuskulare gjenetike (e trashëguar) që shkakton dobësim dhe tretje të muskujve. Njerëzit me SMA