Sëmundjet Gjenetike

2021-10-09T12:55:14+04:00October 7th, 2021|Categories: Autoimune dhe Gjenetike|

Sëmundjet Gjenetike; Llojet, Shkaqet, Simptomat, Trajtimi   Sëmundja ose çrregullimi gjenetik është çdo sëmundje e shkaktuar nga një problem me gjenet e një personi. Gjenet e një personi përmbahen brenda