Limfoma – Lymphoma

2021-11-29T18:53:06+04:00October 1st, 2021|Categories: Kanceri, Limfoma|

Limfoma - Lymphoma / Kanceri Limfatik; Shkaqet, Simptomat dhe Trajtimi   Limfoma është një formë e kancerit që prek sistemin imunitar - në mënyrë specifike, ky është një kancer i