Imuniteti natyral i fëmijëve është më i sigurt se vaksinimi

2021-09-06T20:54:40+04:00September 6th, 2021|Fëmijët|

Studiuesit tregojnë se fëmijët janë shumë më të sigurt për të zhvilluar imunitet natyror ndaj COVID-19 sesa të vaksinohen   Qeveritë amerikane dhe britanike, si dhe autoritetet e shëndetit publik, po bëjnë presion që fëmijët të vaksinohen kundër koronavirusit (COVID-19).