ARTERIOSKLEROZA

2021-09-30T15:09:13+04:00September 30th, 2021|Categories: Zemra Gjaku|

Arterioskleroza; Simptomat, Shkaqet, Diagnoza, Parandalimi, Trajtimi Natyral   Atheroskleroza ose Arterioskleroza është ngushtimi i arterieve për shkak të grumbullimit të pllakave në muret e arterieve. Arteriet bartin gjak nga zemra

Mosfunksionimi metabolik

2021-09-16T13:50:25+04:00September 16th, 2021|Categories: Të ndryshme|

Mosfunksionimi metabolik   Mosfunksionimi metabolik është paaftësia e trupit për të djegur dhjamin në mënyrë efikase si energji. Shumica e njerëzve janë të mbërthyer në një cikël kronik të djegies

Comments Off on Mosfunksionimi metabolik

Balanites Aegyptiaca; Për bakteriet në zorrë, kancerin e mëlçisë, hepatitin

2021-09-09T17:49:22+04:00September 9th, 2021|Categories: Bota Bimore|

Balanites Aegyptiaca; Për ulçërat, mukozën, parazitët, bakteriet në zorrë, kancerin e mëlçisë, hepatitin…   Arabisht: الهجليج المصري Anglisht: Thron tree, Egyptian myrobalan, Egyptian balsam. Emri shkencor: Balanites aegyptiaca L Familja:

Comments Off on Balanites Aegyptiaca; Për bakteriet në zorrë, kancerin e mëlçisë, hepatitin

Imuniteti natyral i fëmijëve është më i sigurt se vaksinimi

2021-09-06T20:54:40+04:00September 6th, 2021|Categories: Fëmijët|

Studiuesit tregojnë se fëmijët janë shumë më të sigurt për të zhvilluar imunitet natyror ndaj COVID-19 sesa të vaksinohen   Qeveritë amerikane dhe britanike, si dhe autoritetet e shëndetit publik,

Comments Off on Imuniteti natyral i fëmijëve është më i sigurt se vaksinimi