Shtyllat e shëndetit të mirë mendor

2021-06-21T22:50:40+04:00June 21st, 2021|Nervore Mendore|

Shtyllat e shëndetit të mirë mendor   Të gjithë e dimë rëndësinë e aftësisë fizike për të na mbajtur të shëndetshëm dhe të gjallëruar gjatë gjithë jetës sonë. Ajo që mund të mos e dini është se aftësia mendore është