Hapa për të parandaluar dëmtimin dhe kancerin e mëlçisë

2021-06-14T23:03:03+04:00June 14th, 2021|Kanceri Melçise, Mëlçia Hepatiti|

Hapa për të parandaluar dëmtimin dhe kancerin e mëlçisë   Mëlçia është një organ i madh që qëndron në anën e djathtë të barkut. Së bashku me fshikëzën e tëmthit, pankreasit dhe zorrët, ndihmon në tretjen dhe thithjen e ushqimit.