Pije të freskëta që parandalojnë tumoret

2021-06-12T18:19:02+04:00June 12th, 2021|Ushqimi|

Pije të freskëta që parandalojnë tumoret Lëndët përbërëse të frutave punojnë në pastrimin e trupit nga helmet dhe ushqyerjen  e tij me lëndë të rëndësishme anti-okside, të cilat luajnë rol në mbrojtjen nga tumoret. Frutat më të dobishme për luftimin