A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?

2021-06-08T10:10:39+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kujdesi për Pacientin|

A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?   Një studim i fundit tregon se mjekë të caktuar që kujdesen për pacientë me kancer

Comments Off on A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?

Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës

2021-06-08T10:13:57+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kujdesi për Pacientin|

Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës te të mbijetuarit dhe familjarët e tyre   Pasi studiuan të mbijetuarit e kancerit dhe kujdestarët e familjes së tyre, studiuesit

Comments Off on Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës

Onkologët e nënvlerësojnë përdorimin e ilaçeve plotësuse për pacientët e tyre

2021-06-03T10:22:48+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kanceri|

Onkologët e nënvlerësojnë përdorimin e ilaçeve plotësuse për pacientët e tyre   Onkologët e nënvlerësojnë ndjeshëm se sa pacientë me kancer gjiri po përdorin ilaçe plotësuese, sipas rezultateve të një

Comments Off on Onkologët e nënvlerësojnë përdorimin e ilaçeve plotësuse për pacientët e tyre