Aeluropus Lagopoides

2021-05-09T16:19:16+04:00May 9th, 2021|Bota Bimore|

Aeluropus Lagopoides; Bimë që mbështet sistemin tretës dhe lufton kancerin e zorrës së trashë   Arabisht: العكرش القصير – El Akrash el Kasir Anglisht: Rabbit-foot Aeluropus Emri shkencor: Aeluropus Lagopoides L. Familja: Poaceae. Aeluropus Lagopoides është bimë zvarritëse, shumëvjeçare, me