Sjellje që çdo prind duhet t’ia mësojë fëmijëve të vet

2021-04-21T23:48:21+04:00April 21st, 2021|Arti Jetës|

Sjellje që çdo prind duhet t'ia mësojë fëmijëve të vet   Ekziston një hendek serioz gjenerate kur bëhet fjalë për rregullat e mirësjelljes. Sipas një sondazhi nga Qendra Associated Press-NORC për Çështjet Publike, sjellja dhe mirësjellja janë përkeqësuar gjatë dekadave