Homocisteina dhe sëmundja e zemrës e goditja në tru

2021-03-27T12:44:53+04:00March 27th, 2021|Zemra Gjaku|

Homocisteina dhe sëmundja e zemrës e goditja në tru   Homocisteina është një aminoacid inflamator që prodhohet si një nënprodukt i metabolizmit të proteinave. Lëndimi i induktuar nga homocisteina në murin arterial është një nga faktorët që mund të fillojë