Njerëzit nuk vdesin nga kanceri por nga kimioterapia

2021-03-22T20:31:09+04:00March 22nd, 2021|Kanceri|

SHOKUESE! Njerëzit nuk vdesin nga kanceri! Njerëzit vdesin nga kimioterapia dhe dhimbjet e tmerrshme që ajo shkakton Për më shumë se 2 dekada, shumë studime janë bërë me njerëzit që vuajnë nga kanceri dhe përfundimi ka qenë tronditës. Big farma,