Çfarë duhet të dini për metalet e rënda toksike në ushqimet për fëmijë

2021-03-14T21:33:31+04:00March 14th, 2021|Fëmijët|

Çfarë duhet të dini për metalet e rënda toksike në ushqimet për fëmijë   Shumë marka të njohura të ushqimit për fëmijë përmbajnë nivele të rrezikshme të merkurit, plumbit, kadmiumit dhe arsenikut, sipas një hetimi të ri nga një komision