Refluksi Gastroezofageal mund të rrisë rrezikun e disa Kancereve

2021-03-10T19:40:19+04:00March 10th, 2021|Aparati Tretjes, Kanceri|

Refluksi Gastroezofageal mund të rrisë rrezikun e disa Kancereve   Sëmundja e refluksit gastroezofageal (GERD) është shumë e zakonshme duke prekur deri në 50% të popullsisë. Studimet kanë sugjeruar një lidhje të mundshme midis GERD dhe kancereve të laringut dhe