Miti i Madh i Kolesterolit dhe Sëmundjet e Zemrës

2021-02-25T20:14:04+04:00February 25th, 2021|Zemra Gjaku|

Miti i Madh i Kolesterolit dhe Sëmundjet e Zemrës   Ka shumë kuptime të zakonshme dhe të pranuara brenda kulturës moderne që nuk kanë asnjë bazë të vërtetë shkencore, por thjesht janë pranuar si fakte. Një nga çështjet kryesore ka