Ushtrimi ju bën më të lumtur se paratë

2021-02-10T15:11:19+04:00February 10th, 2021|Arti Jetës|

Ushtrimi ju bën më të lumtur se paratë, zbulon studimi Ne gjithmonë e kemi ditur se ushtrimet fizike kanë përfitime të mëdha për shëndetin mendor dhe fizik, por këtu është diçka që shpesh neglizhohet – ushtrimi është në të vërtetë