Sallatë patate me veti kuruese

2021-02-05T23:09:28+04:00February 5th, 2021|Ushqimi|

Sallatë patate me veti kuruese   Është e vështirë të mund të gatuash një sallatë të mirë me patate. Pavarësisht nëse e keni të vështirë, kjo sallatë është një vakt i shijshëm dhe i shëndetshëm. Bimët e freskëta, plus kastraveci