Zbuloni rëndësinë e Nervit Vagus

2021-01-22T23:01:13+04:00January 22nd, 2021|Nervore Mendore|

Zbuloni rëndësinë e Nervit Vagus dhe merrni përgjigje për shumë pyetje që i keni ende pa përgjigje   Çfarë është nervi vagus? Nervi Vagus është një nga nervat më të rëndësishëm që shtrihet nga truri, rrjedh përmes qafës në gjoks