Të papërpunuara apo të gatuara?

2021-01-18T14:18:26+04:00January 18th, 2021|Ushqimi|

Të papërpunuara apo të gatuara? Si të përfitoni sa më shumë nga frutat dhe perimet e freskëta   Nëse po përpiqeni të shtoni më shumë fruta dhe perime në dietë, sigurohuni që të merrni maksimumin e lëndëve ushqyese prej tyre.