Fazat e gjumit – Gjumi i thellë

2021-01-17T19:05:16+04:00January 17th, 2021|Arti Jetës|

Fazat e gjumit; Shkencëtarët zbulojnë se gjumi i thellë mund t'ju mbajë të rinj   Me modernizimin vjen një ritëm më i shpejtë i jetës, një orar më i nxituar dhe më e keqja, më pak kohë për gjumë. Çuditërisht,