Sëmundja Cerebrovaskulare

2021-01-12T19:53:06+04:00January 12th, 2021|Nervore Mendore, Zemra Gjaku|

Sëmundja Cerebrovaskulare; Shkaqet, Simptomat dhe Strategjitë mbështetëse   Sëmundja Cerebrovaskulare është një grup sëmundjesh të ndryshme që ndikojnë në enët e gjakut dhe furnizimin me gjak të trurit. Është një gjendje e rëndë dhe e rrezikshme për jetën, dhe shkaku