Sëmundja Meniere – e Veshit të Brendshëm

2021-01-11T22:25:25+04:00January 11th, 2021|Të ndryshme|

Sëmundja Meniere – e Veshit të Brendshëm; Shkaqet, Simptomat dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Sëmundja Meniere është një sëmundje kronike e veshit të brendshëm e karakterizuar nga marramendje, tringëllimë në veshë, ndjenja e bllokimit në vesh, humbje dëgjimi, të