Epidemia e Mëlçisë së Ngadaltë

2021-01-04T15:01:02+04:00January 4th, 2021|Mëlçia Hepatiti|

Epidemia e Mëlçisë së Ngadaltë; Shkaqet, Simptomat dhe Trajtimi Natyral   Sot kemi të bëjmë me një epidemi të mëlçisë së ngadaltë. Nëntë në çdo dhjetë persona, përfshirë fëmijët, kanë një mëlçi të ngadaltë pa qenë të vetëdijshëm për të.