Toksinat që dobësojnë Imunitetin

2021-01-03T22:57:31+04:00January 3rd, 2021|Të ndryshme|

Toksinat që dobësojnë Imunitetin   Sistemi imunitar është sistemi mbrojtës i trupit dhe punon për të shmangur bakteret, viruset, kërpudhat, parazitët dhe toksinat. Fatkeqësisht, bota jonë është plot me toksina që mund të komprometojnë sistemin imunitar dhe të rrisin rrezikun