Salsola Imbricata; Bimë e shkretëtirës

2020-11-16T22:20:56+04:00November 18th, 2020|Bota Bimore|

Salsola Imbricata; Bimë e shkretëtirës për sëmundjet e mushkërive dhe gjakut   Arabisht: الروثا القرميدية Anglisht: Salsola. Emri shkencor: Salsola imbricata Forsk Familja: Amaranthaceae Salsola imbricata është një specie e vogël shkurrore shumëvjeçare, që bën pjesë në familjen Amaranthaceae. Me lartësi