Vitamina D / Vitamina e Diellit

2020-11-16T21:38:54+04:00November 16th, 2020|Ushqimi|

Vitamina D / Vitamina e Diellit   Vitamina D i referohet grupit secosteroid të tretshme në  në yndyrë dhe jo në ujë. Tek njerëzit, Vitamina D është unike për shkak se ajo funksionon si një prohormon dhe për shkak se