Shenja të hershme të çrregullimit të Tiroideve

2021-06-14T14:50:58+04:00November 7th, 2020|Të ndryshme|

Shenja të hershme të çrregullimit të Tiroideve   Gjëndra tiroide shoqërohet me të gjitha funksionet e trupit dhe çdo defekt që prek gjëndrën tiroide mund të ndikojë në shëndetin e trupit dhe funksionimin e mirë të organeve. Prandaj, vëmendje duhet