Mënyra natyrale për të hequr akumulimin e lëngjeve në trup

2020-11-02T20:20:30+04:00November 2nd, 2020|Të ndryshme|

Mënyra natyrale për të hequr akumulimin e lëngjeve në trup   Ujë i tepërt në trup shkakton ënjtje, dhe quhet edemë, dhe mund të rezultojë në disa probleme shëndetësore. Trupi i njeriut përmban rreth 60-70% ujë, i cili është i