Shkaku i sulmeve të panikut dhe episodeve të ankthit

2020-10-26T21:15:49+04:00October 26th, 2020|Nervore Mendore|

Studim i ri që tregon shkakun e sulmeve të panikut dhe episodeve të ankthit   Ankthi është një pjesë e rregullt e jetës për çdo person mesatar. Ne mund të shqetësohemi ose kemi ndjenja përgjithësisht të shqetësuara ndaj situatave që