Luteina në moshën e mesme rinon trurin

2020-10-22T10:36:43+04:00October 22nd, 2020|Ushqimi|

Ngrënia e këtyre ushqimeve të pasura me luteinë në moshën e mesme mund ta bëjë trurin më të ri dhe trupin në formë fizike më të mirë   Një studim i ri zbulon se pjesëmarrësit në moshën mesatare me nivele