Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë

2020-09-25T21:31:20+04:00September 25th, 2020|Kanceri|

Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë Lufta kundër kancerit nuk ka mbaruar, por ne kemi bërë më shumë përparim sesa mund të mendonit. Shkalla e vdekjeve nga kanceri ra me 23 % midis viteve 2000 dhe