Recetë e thjeshtë kurative

2020-09-08T21:16:10+04:00September 8th, 2020|Ushqimi|

Bimët dhe perimet e freskëta e bëjnë këtë recetë të thjeshtë kurative Nëse përdorni domate shumëngjyrëshe ose të kuqe dhe bimë të freskëta, bukuria e kësaj recete do tju mahnisë. Kjo sallatë përfshihet si një nga opsionet e darkës për