3 Ushqime që mund të shkaktojnë dhimbje dhe shumë sëmundje

2020-09-28T19:53:03+04:00September 28th, 2020|Categories: Ushqimi|

3 Ushqime që mund të shkaktojnë dhimbje, inflamacion, depression, sëmundje të zemrës…   Shpesh ushqimi që konsumojmë është një shkak kryesor i dhimbjeve, dhe çrregullimeve shëndetsore të trupit. Zgjedhjet e

Comments Off on 3 Ushqime që mund të shkaktojnë dhimbje dhe shumë sëmundje

Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë

2020-09-25T21:31:20+04:00September 25th, 2020|Categories: Kanceri|

Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë Lufta kundër kancerit nuk ka mbaruar, por ne kemi bërë më shumë përparim sesa mund të mendonit. Shkalla e vdekjeve

Comments Off on Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë