Llojet e Shumëfishta të Sklerozës së Shumëfishtë – MS

2020-08-09T23:12:14+04:00August 9th, 2020|Autoimune|

Llojet e Shumëfishta të Sklerozës së Shumëfishtë - MS Skleroza e shumëfishtë (MS) do të thotë "shumë plagëshe" dhe quhet kështu, sepse procesi i sëmundjes rezulton në lezione ose plagë në të gjithë trurin dhe palcën kurrizore. MS besohet të