Fakte të mahnitshme në lidhje me trurin e njeriut

2020-08-01T12:23:42+04:00August 1st, 2020|Arti Jetës, Nervore Mendore|

Fakte të mahnitshme në lidhje me trurin e njeriut   Truri është pjesë e sistemit nervor qëndror të trupit. Ai është pjesa më e ndërlikuar dhe më inteligjente e trupit. Ka aftësinë të dërgojë dhe të marrë sasi të madhe